torsdag 8 april 2010

Ledig #3

Onsdagen spenderades med min goa låtsassyster i Ullared. De hade än en gång märkt om sina kundvagnar. Denna gången med en färg förutom nummer (som har funnits ett tag innan faktiskt).

Min kundvagn var blå och hette 0755

Det blev en hel del fynd. Bla. en väska i jeanstyg från Ordning&Reda för 69 kr. Den är nästan likadan som denna som finns på hemsidan ovan för 349 kr:
Uppdaterat: Väskan finns idag på Gekås egen blogg här, jag köpte den högra.

Regnställ till både mig och sonen, fågelholk, nytt trådlöst tangentbord + mus, vårjacka till sonen, underkläder till hela familjen, leksaker och bakformar var några fler av de grejor som fick följa med mig hem. Tack och lov (Obs! ironi obs!) är det bara 9 dagar tills nästa Ullaredsresa som går med buss den 17 april! Jag spanade in några saker som jag var osäker på., tex inlines till sonen, skor och gummistövlar. Kanske köper jag dem då.

På resan åkte vi genom Smålandsstenar. De har alltid så häftiga rondell-dekorationer av granris vid de stora högtiderna. I julas var det ett luciatåg och denna gången såg vi härliga pastellfärgade kaniner och ett ägg vid Skeppshult:

Bilden är tagen med mobilkamera genom ruta vid körning, därav fotokvaliten.

Väl hemma efter en 11 timmars-tur, lånade jag grannens hund och gick ut på en timslång promenad i det härliga vårvädret. Gissar att detta kommer att märkas i mina ben i morgon.

1 kommentar:

svartanova sa...

Härligt! gillar verkligen kaninen. Lycka i vardagen med saker i rondellerna!