måndag 13 juli 2009

Dilemma

Möjlighet:
Har jobbat första dagen efter semestern. Hade bara 22 mail i inboxen när jag kollade. Ett var från min kollega som jag vikarierar för som miljösamordnare. Hon kommer inte tillbaka. Alltså har jag möjlighet till att få hennes 50 %iga tjänst. Kul! Mer lön! Eget kontor i stället för en egen skrubb!
Problemet:
Består i att jag redan har tackat ja till en annan tjänst på 50% som systemförvaltare för vårt kemikaliesystem. 50 + 50 = 100%. Jag jobbar just nu 91,25% och skulle jag ta även tjänsten som miljösamordnare skulle jag ju inte kunna jobba alls med mitt "vanliga" jobb. Ev. bara under sommaren/julen då det är lugnt. Min chef sa att jag kanske inte ens får sitta kvar på min arbetsplats utan får flytta till ett kontor någon annanstans. Inte umgås med mina arbetskamrater alls mao.
Lösningen:
Den enda som jag kommer på är att det nog krävs ca 35 + 35% max för de två tjänsterna ihop. Bra att samordna de två tjänsterna som går lite i vartannat! (Har ju testat på detta ett tag, även om det endast är som vikarie och mer än så är det nog inte)
Alltså får jag ett kontor på min arbetsplats. Kan jobba med mitt vanliga jobb en dag i veckan och får behålla mina arbetskamrater.

Snälla håll tummarna för att detta kan lösas på ovanstående sätt! Jag vill det nämligen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi håller tummarna.MOP

svartanova sa...

Absolut gör vi det!!! *HOPPAS*
Apropå filten, så vet jag inte än hur många rutor det kommer att krävas. Beror på om jag ska göra storfilt, fotändesdekoration eller barnfilt. Men minst 15 sådana "sjok med 4", tror jag...för en liten filt. 3 gånger 5. Men allra helst 4 gånger sex. ;)Får se hur länge jag orkar...