tisdag 12 maj 2009

Vårfest

I fredags var det dags för avdelningens årliga vårfest. Efter 2 åskskurar (!) skjutsade maken och sonen in mig till festlokalen.

Väl där blev vi indelade i team och jag blev utsedd till teamledare för vårt team "peang". Efter en buffe körde 5-kampen igång. Första leken ut var att öppna ett inslaget paket med tändstickor, tända ett värmeljus och med detta smälta en isklump som innehöll en nyckel. Denna nyckel ledde till en av fyra kassalådor som innehöll en ballong. När denna ballong hade blåsts upp tills den sa pang var vi i mål. Vårt lag lyckades så bra att vi vann - stort. Detta kan bero på att teamledaren (jag) dängde isklumpen (efter att ha frågat om lov att använda bordet - allt på bordet fick användas) i bordet så den gick i massor av bitar. Dessutom lyckades jag ta rätt kassaskrin på första försöket.

Nästa lek var att mha sugrör och munnarna lyfta över ett antal makaroner till en låda. Här kämpade vi på bra och kom snubblande nära att vinna här med. En andraplats dög dock den med.

Lek 3 var att stapla klossar så högt man bara kunde...Vår placering blev som nr. 2 igen.

Lek 4 var uppdelad i 4 mindre tävlingar. Kort skulle man kasta om bokstäver och bilda ett ord som man sedan skulle visa för övriga med pantomim. Inte för att skryta men vårt lag tog 3 av 4 gåtor och fick extra stilpoäng med.

Sista leken var en klassisk stafett med klädbyten och vatten... Och för att göra en lång historia kort så kom vi 2:a här med...

Sammanlagt vann vårt lag och priset var ett paraply till varje deltagare i laget. Detta kanske var passande med tanke på vädret innan..

1 kommentar:

svartanova sa...

Vilken rolig grej. Grattis till placeringarna!