söndag 16 november 2008

Söndagens aktiviteter

Började denna söndag med att gå tipspromenad igen. Denna gången tog vi dock bilen till spåret då det haglade när vi skulle ge oss iväg. Sonen hämtade sin vinst från förra veckans bokstavsjakt - en stor orange spade som han sedan släpade genom skogen. Denna vecka testade vi också skogsbingo - som maken vann en chokladkaka på. Själva frågorna lyckades vi nog ganska bra med. Genom att googla fram de rätta svaren räknade vi ut att vi endast hade 2 fel var. Jag missade i vilket OS Terese Alshammar vann 3 medaljer och hur långt de som sprungit alla Göteborgsvarv sprungit.

För min stegräknares skull valde jag att inte åka med i bilen hem utan att gå, antalet steg hittills är 163583 steg. På 14 dagar blir genomsnittet 11684 steg per dag så jag håller fortfarande rätt takt för att ta mig till Paris.

Dagen har också inneburit lite sittande vid datorn för min del. Jag såg senaste avsnittet av Grey´s (avsnitt nr. 8 på säsong 5) och jag kan avslöja så mycket som att mina ögon var lätt rödgråtna när programmet var slut.

1 kommentar:

svartanova sa...

Spännande... jag ser fram emot avsnitten som kommer.
Vilken mysig dag ni verkar ha haft! Skönt med promenad också!