tisdag 26 maj 2015

Lawnscaping challenge No 104: SKETCH Inspired

Lawnscaping challenge No 104 is to follow the sketch below.


I made a shaker-card with the cute critters from "Bugs and kisses" and they have moved out from the jar :-)


UPPDATERING:
Åter igen har jag blivit uppmärksammad! Denna gång har jag blivit "Spotted and Hearted" på Lawnscapings blogg!
Omdömet om kortet ovan lyder: "This card is AMAZING!! It's a shaker! I love that idea!! And there are at least 2 different shaker areas on the card - impressive!! I usually struggle with 1! ha! The little critters from Bugs and Kisses are colored so adorably! I LOVE the little white accents on the cheeks and the FUN sentiment to go along with the empty mason jar!! SO clever!"

Detta betyder också att jag har rättigheten att ha badgen nedan på min sida. Jag är så glad och stolt!


söndag 24 maj 2015

40-årig bröllopsdag

Idag firar mamma och pappa sin 40-åriga bröllopsdag. Rubinbröllop. Tänk, jag har inte ens levt i 40 år med mig sjäv än :-)
Av sina barn får paret en ny dator. Till denna har jag gjort kortet nedan, passande motiv tycker jag :-)


måndag 18 maj 2015

ABF träff 17 maj 2015

Igår var jag och pysslade igen med mina vänner i ABF:s regi. Jag hade ett uppdrag att producera några bokmärken till min syster. Mina systerdöttrar slutar på "Regnbågen" respektive "Solstrålen", sina avdelningar på förskolan och ska få en bok med bokmärke.

Så här används bokmärket

Alla bokmärken blev personliga med namn

Förutom dessa bokmärken hade jag en beställning på ett studentkort till Emma. Jag använde mig av Pekkas handmålade motiv med studenttjejen.


tisdag 12 maj 2015

Falköping scrapmara 9 maj 2015

I lördags var jag på Falköpings scrapmara. Jag hade gjort några blomsterpinnar till arrangörerna Helen, Monica och Eva.




Som vanligt skulle vi ha gjort en namnskylt tills maran och denna gången var temat "retro". Jag googlade på retro och valde bilder och fick iden till den enkla skylten nedan:

Namnskylten

 En annan sak man skulle ha gjort innan var ett färdigt motiv att ta med sig. Detta motivet användes senare i en utmaning.

Mitt färdiga motiv
Dagens första utmaning som jag deltog i (förutom namnskyltsutmaningen) var en färgutmaning där man bara fick använda färgerna rosa, mintgrön och gul (svart och vitt var också tillåtet). Jag skapade ett enkelt CAS-kort:

Pyssel pågår för fullt!
I utmaning nummer fyra var det dags att använda det färdigmålade motivet. Dock fick man inte sitt eget! Av mitt otiv gjordes detta kortet:


Jag själv fick ett motiv med en sjöman och gjorde detta kort:


Fina vänner!
Den sista utmaningen var en snabbutmaning. I denna skulle man göra en LO (Layout) som var i storlek 8x11inch, hade 3 foton, 8 olika papper, en diecut från goodiebagen och en titel. Jag har aldrig gjort en LO i hela mitt liv, men jag var ju tvungen att delta. Nedan ses resultatet...


 Jag gjorde dessutom tre andra kort som syns här nedan:



Som vanligt gick dagen alldeles för fort och skrattade gjorde vi verkligen. Pimpsten kommer jag nog alltid förknippa med pyssel hädanefter :-)





fredag 8 maj 2015

Lawnscaping Challenge No 105: WATERCOLORS

Lawnscaping challange No 105 is to be inspired of watercolors. 


I´m not a fan of coloring images, such as stamps, with watercolors, but I really like to make backgrounds with them. Just this background below is made with distress-ink-pads in the colors; wild honey, fired brick, peeled paint and mustard seed.
The sentiment from "Get well soon" is heat-embossed in white on vellum. The band-aids are colored with Promarker-pens and die-cut with the coordinating die.  



onsdag 6 maj 2015

Marit har namnsdag!

Idag har min pysselkompis Marit namnsdag. Jag har gjort ett chokladkort till henne för att gratulera både på hennes namnsdag och till att hon numera har fått en fast tjänst som min kollega!



 Grattis igen Marit!

Pappret är från Papirdesign - Lykke - Söta små fåglar och stämplarna är från Lawn fawn.