måndag 30 juni 2014

Kusinträff 2014

I lördags firades kusinernas födelsedagar. Jag hade gjort fyra tårt-dekorationer så vi kunde använda en tårta till fyra födelsedagsbarn. Dekorationer samt ljus med siffror blev jättebra!






söndag 29 juni 2014

Firande av alla kusinerna!

Nu råkar det vara så att alla kusiner till Theo (och Theo) fyller år på sommaren. Vi tänkte att det vore kul och smidigt att slå ihop kalasen till ett. Till Theos kusiner gjorde jag den 14 juni på pysselträffen 3 kort.
Grattis Doris, Anton och Viola!



tisdag 24 juni 2014

Guest at Create a smile stamps

This post I´m going to try to write in English (despite that my normal language is Swedish...)

Christine Drogt in Germany makes amazing cards that I watch her create on her YouTube channel. Now she´s going to release her own stamps; Create a smile stamps and there is a chance to be one of the first persons ever to get the first stamps for free. At the same time they`re looking for a guest designer. Read more at the blogpost: Be our guest!
I have made a card with one of her freebies, the monster. I don´t have any copics or other markers so when I´m coloring normally I use my distress inks. But this cute monster I´ve paperpieced.


I`ve used some googly eyes, some foam adhesive and some pearls to give the card a bit dimension.


The sentiment is from the Swedish stamp-company Magnolia.


I hope that, with this blogpost, I have a chance to be a guest designer!

söndag 15 juni 2014

Blomsterdekorationer

Har gjort några dekorationer att sätta i en blomma man ger bort istället för ett kort. Tycker att det blir väldigt trevligt och jag har fått dem i blomsteraffären att sätta sådana här i blommorna redan i affären innan de slås in i cellofan. Det blir lite extra kul med något personligt.



Jönköping Scrapbooking

Jag har gått med i en grupp på facebook där man träffas och pysslar i ABFs lokaler. I går var första gången jag var med. Så kul jag hade. Dagen började redan klockan 10 och sedan var det pyssel som gällde. 18.30 avslutade vi med gemensam middag på En italienare och en grek. Korten jag gjorde kommer nedan:



Dessa kort har jag själv gjort pappret på genom att skära tunna strimlor från papper med min pappersskärare och sedan limma tätt ihop. Jag gillar verkligen resultatet.
När jag satt och pysslade som bäst fick jag ett telefonsamtal med en ny kortbeställning. Det skulle vara sommarkort till midsommar. Efter lite funderingar som varade över natten skapade jag två likadana kort här nedan. Visst är de somriga?


fredag 13 juni 2014

Studentkort i mängder

I dag tar många elever studenten. Jag har skapat en hel hög med kort till en del av dem. Många har jag skapat på samma tema som jag gjorde förrförra året med en skylt...




Hurra hurra!

Ett kort med min fina Hurra-die och älsklingsstämpeln från Hero arts:


tisdag 3 juni 2014

Create a smile stamps

På You tube följer jag några olika scrappare. En av dem ska öppna en ny stämpelbutik (Create a smile stamps) och för att fira 200 gillare på facebook fick man en söt kyckling/fågel som freebie. Jag använde mig av två favorittekniker; paper-piecing och inlaid die-cutting och skapade kortet nedan:



söndag 1 juni 2014

Beställningar

Det har blivit några beställningar gjorda under våren. Här kommer några bilder: